Financiering voor je nieuwe motor

Wil je een nieuwe of tweedehands motor aankopen? Bij ons krijg je heel wat mogelijkheden om je aankoop te financieren.

  Hoe je aankoop van een motor slim financieren?


  Je hebt een motor op het oog, maar niet direct het geld om hem in één keer te betalen. Wij bieden je verschillende mogelijkheden om de motor waarvan je altijd al hebt gedroomd slim te financieren.

   

  Waarom een financiering?

  Is je budget beperkt? Een motor met een goedkoper prijskaartje kan de oplossing zijn. Toch is het niet ideaal als je direct het hele bedrag uit eigen zak moet betalen. Ga dan voor een lening: je spreidt je uitgaven, zet minder druk op je budget én … je kunt rijden!

   

  Snel antwoord op je kredietvraag

  Bij Quality Bikes werken we voor de financieringen van motoren altijd met ALPHA CREDIT. Deze kredietverlener bestudeert elke aanvraag meteen en geeft steeds een correcte beoordeling. Natuurlijk hebben we je identiteitskaart en recentste loonfiche nodig.

   

  Representatief voorbeeld nieuwe motor en/of jonger dan 3jaar:

   Lening op afbetaling voor een nieuwe motor van 5000 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 1,99% (vaste jaarlijkse debetrente : 1,97%). Maandelijkse afbetaling van 143.15 EUR/maand in 36 maanden. Totaal te betalen bedrag 5153.40 EUR.

   

   Lening op afbetaling tegen een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 1.99% (vaste actuariële debetrentevoet: 1.97%), onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier. Voor een maximum bedrag van 5000€. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn hangt af van het ontleende bedrag maar zal, voor deze rentevoet, niet meer zijn dan 36 maanden. Voor andere looptijden en bedragen, gelieve contact op te nemen onze verkoopsverantwoordelijke op 016 29 00 57. Voorstel voorbehouden aan particulieren. Enkel geldig voor nieuwe voertuigen (auto, caravan, mobilhome, motor, bromfiets, scooter, quad of elektrische fiets) en tweedehandswagens jonger dan 3 jaar.

  LET OP ! GELD LENEN KOST OOK GELD !  Quality Bikes

  OPENINGSUREN


  Maandag: 14u - 18:30u
  Dinsdag: 9:30u - 13u 14u - 18:30u
  Woensdag: Gesloten
  Donderdag: 9:30u - 13u 14u - 18:30u
  Vrijdag: 9:30u - 13u 14u - 18:30u
  Zaterdag: 9:30u - 16u

  Gesloten op Zon- en Feestdagen.